Je kent ze wel, van die super foute kersttruien. Stiekem heeft iedereen er eentje in zijn kast liggen. Maar fout is eigenlijk ook weer hip en daarom hebben wij net zoals vorig jaar een kleine kerstcollectie bestaande uit 6 unisex sweaters gemaakt.

Dit jaar besluiten we om onze kerstcollectie te gebruiken om een actie te organiseren voor De Warmste Week van Studio Brussel. Een deel van de opbrengst gaat naar Kom Op Tegen Kanker. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom we uit meer dan duizend goede doelen net dit goede doel kiezen..?Mijn oma heeft kanker… Je denkt, een oma, dat is een oud persoon, het is logisch dat ze ooit ziek wordt. Maar ik dacht dat dus niet. Mijn oma was fit, gezond en een beetje prettig gestoord. In mijn ogen was ze onsterfelijk. Tot de dag dat ze terug kwam van een routine onderzoek en er knobbeltjes werden gevonden. Na vele extra onderzoeken krijgt ze nu chemo. De dokters zijn positief, maar mijn fitte, gezonde oma is even verdwenen. Prettig gestoord is ze gelukkig wel nog steeds… Nu is het afwachten, wachten wat de chemo gaat doen, wachten wat de kanker gaat doen. En deze periode is zwaar, zowel voor mijn oma als voor haar naasten.

Mijn verhaal is maar 1 verhaal uit de duizenden. Iedereen kent wel iemand die vecht tegen kanker. Iedereen heeft er dus baat bij dat er voldoende onderzoek gedaan kan worden naar kanker.

Kom op tegen Kanker investeert sterk in kankeronderzoek. Zowel op psychosociaal als op biomedisch vlak. Ze streven ernaar om de genezingskansen en/of de levenskwaliteit van kankerpatiënten te verbeteren.

En dat is de reden waarom wij voor Kom Op Tegen Kanker kiezen.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Koop dan nu een Private Kersttrui en wij geven 10 euro aan Kom Op Tegen Kanker!

Koop hier je kersttrui.

Door Sara