07-11-2016

Mtn Hollywood is een film-event georganiseerd door Private Clothing. Teams met unieke individuals (skiers en snowboarders) krijgen 1 week om een video in elkaar te steken om zo kans te maken op een award aan het einde van de week. Het event gaat door in Silvretta Montanan at The Hideout. Alle niveaus van riding mogen meedoen aan Mtn Hollywood. Zo krijg je een leuke mix van amateurs en pro's. In the end it's all about making the movie with your team and having a very good time.

Lees meer
28-01-2016

Tijdens het 'COLAB 48 at the ATOMIUM', het event van onze distributie, werden we verrast door overheerlijke sushi van Banzai. Voor Private Clothing founding father Joeri Van De Vliet is Banzai Catering echter geen vreemde, want hij en Manu groeiden op in hetzelfde dorp. Naast surfen en snowboarden delen de twee ook rauwe vis. Wij wilden heel graag een leuke babbel met gratis sushi scoren, dus hebben we meteen afgesproken om ons vol te proppen met verse sushi!

Lees meer
23-10-2015

Hier vindt je een oplijsting van de teams die zich momenteel al ingeschreven hebben voor Mountain Hollywood, Indoor Edition. Eén dag, jouw crew, een cameraman en indoor snowboarden en skiën waarbij je prijzen kan winnen... Ben jij al ingeschreven?

Lees meer
14-10-2015

Eén dag, jouw crew, een cameraman en indoor snowboarden en skiën waarbij je prijzen kan winnen... Klinkt als de perfecte zondag of niet? Schrijf je nu in voor Mountain Hollywood - Indoor edition!

Lees meer