Onze designer Hidde Hornman is op wereldreis, dus heeft onze rots in de branding, Sara De Lange, zijn taak tijdelijk overgenomen om de Private Limited Kerstcollectie te maken. Tussen pot en tas vroegen we waar ze haar inspiratie heeft gehaald.


Eigenlijk is alles begonnen toen ik zo'n typische Kerstsweater voorbij zag komen op Pinterest: je weet wel, zo'n oubollige wollen sweater in all-over Kerst thema. Ik dacht: "Dat wil ik ook!". Zo'n cheesy kerstpulls en quotes vond ik altijd al de max, dus vroeg ik me af of ze ook niet cool zouden zijn in een iets modernere look en zo is The Christmas Crew ontstaan. Aangezien ik alle items zelf gewoon graag wilde hebben, heb ik gekozen voor Unisex modellen, dus Ladies: don't hold back ;-).Na het gebruiken van de traditionele rendieren, heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met een veel cooler dier: een DINO! Niet veel later werd de Kerst Rex Crew en Tee toegevoegd aan de collectie.

Dan heb ik ook nog aantal cheesy oneliners gezocht door bij de collega's eens rond te vragen en daar kwamen dan "HoHoHoly Moly" en "Sexy, Single & Ready to Jingle" als favorieten uit :-D.


En terecht! Wat is jouw persoonlijke favoriet?
Duh, de Kerst-Rex natuurlijk! Een dinosaurus in Kerst-thema? Dat is het beste van 2 werelden!