Mountain Hollywood VI


MTN Hollywood is SHRED & FILM. Eén week, jouw team (snowboarders, skiërs, camera’s) en snowboarden en skiën waarbij je dikke prijzen kan winnen met een zelfgemaakte video-edit. Schrijf je dan nu in voor Mountain Hollywood VI in Montafon van 1 april 2017 tot 8 april 2017, alleen of in team, alle leeftijden, van amateur tot pro..


Wat neem je best mee?

  • - Shred stick(s)
  • - Camera (wat je ook maar wil gebruiken)
  • - ELK TEAM KRIJGT 1 GOPRO TER BESCHIKKING
  • - Editing materiaal (computer, tablet, phone)
  • - Een goed humeur, bakken motivatie en stokednessGoPro Hero 4 SessionEen jury bekijkt op het einde van de shredding alle video-edits en beoordeelt op:

  • - Riding (originaliteit, shredding gehalte, tricks)
  • - Filming (technisch, angles, specials)
  • - Editing (color, music/motion, samenhang)
  • - Finishing Touch (in/outro, titels, geheel)
  • - Concept (originaliteit, feel, moeilijkheidsgraad)AWARDS:
1) Best Movie
De video-edit die op alle vlakken het beste scoort bij de Jury. Alle aspecten die hier boven vermeld staan, zullen in overweging genomen worden door de jury.
→ Wins: Best Movie trofee,1 x GoPro Hero4 Black Edition, Surfblend Trip for 3persons

2) Most Funny
Private en humor, off course! De clip die de grootste smile bezorgt bij de Jury gaat met deze award lopen. Naast humor wordt ook rekening gehouden met alle andere aspecten van MTN Hollywood.
→ Wins: Most Funny trofee, 1 x GoPro Hero4 Sessions, 3 ballonnen en Private goodies.

3) Best Riding
De jury houdt uiteraard van een vette shr-edit! Maar niet enkel de beste tricks kunnen deze categorie winnen; ook de originaliteit en het volledig aan bod komen van het hele team zijn hier belangrijk om deze award in de wacht te slepen.
→ Wins: Best Riding trofee,1 x GoPro Hero4 Sessions, 3 customized/personalized Private Sweaters, nitro binding

4) Riders Choice
Misschien wel de meest gegeerde award van allemaal. Alle deelnemende teams krijgen 1 stem om uit te brengen. De stemmen worden na de vertoning ingediend en onmiddellijk geteld. Deze award winnen betekent eindeloos respect van de mede-shredders!
→ Wins: Riders Choice trofee, 1 x GoPro Hero4 Black Edition, 3 x Nitro backpack, Private goodies

5) Best GoPro
GoPro is een onmisbare partner tijdens het MTN Hollywood event. In deze categorie gaat de jury op zoek naar de mooiste, meest originele, beste, vetste beelden die geshoot zijn door een GoPro en de bijhorende accessoires.
→ Wins: Best GoPro Trofee, 1 x GoPro Hero4 Black Edition,

6) Most Popular
Ook de sociale media mogen onmiddellijk na het event mee genieten van alle video-edits die gemaakt zijn tijdens MTN Hollywood. Op maandag 1 december wordt het team met de meeste likes op de facebookpagina van MTN Hollywood beloond met de “Most Popular Award” en bijhorende prijs.
→ Wins: 1 x GoPro Hero4 SessionsSponsors Mountain Hollywood VI