Wie is Rick Vlek? Hij is een crazy goede surfer, stoked persoon en een Brabander, genoeg redenen om hem Privateer te maken! Kom hier meer over hem te weten...


Rik vertel eens wat over jezelf?
Mijn naam is Rick Vlek en Ik kom uit Denbosch waar de Bosche bollen de beste zijn maar de golven helaas niet. Daarom besloot ik al op jonge leeftijd dat ik wilde reizen. Mijn leven staat op het moment in het teken van plezier hebben en tegelijkertijd mezelf tot het uiterste pushen. Ik geniet er van nieuwe dingen te leren. Als het maar niet uit een boek komt, dat is het enige wat niet mijn da-da is.Waar ben je momenteel vooral mee bezig?
Ik woon op dit moment in Noord Wales waar ik les geef voor SurfSnowdonia. Het is een enorme eer om deel uit te mogen maken van het team hier. Ik krijg hier de kans hard te trainen op techniek en me te focussen op mijn zwakke punten. Ondanks de hoeveelheid regen is Snowdonia zeker een van de mooiste plekken waar ik geweest ben.Wat zijn je toekomstpannen?
Zo veel mogelijk reizen en goede golven surfen. Maar alles is mogelijk eigenlijk. Ik hoorde laatst van een vrouw die de wereld rond gefietst is in 8 maanden. Dat soort dingen laten mijn Brabantse hart sneller kloppen. Dus mischien wel zo iets.


Rick kan niet zonder?
Lotte word boos als ik niet eerst Lotte zeg nu...haha uhm ja Lotte, de zee, een skateboard, frikandelspeciaal!


Rick een Privateer?
Ik was natuurlijk erg stoked toen ik van Erik hoorde dat hij mij wel als Privateer zag. Ik ben trots dat ik uit mag komen voor een merk dat geboren en getogen is in Belgie, Belgie is bijna Noord Brabant namelijk :-)