FAQ

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Jouw bestelling wordt opgestuurd met BPOST. Je krijgt een tracking link bij jouw verzendbevestiging zodat je jouw bestelling kan volgen. De koerier levert het pakje persoonlijk aan jou af. Indien het pakje niet al te groot is, kan hij dit ook in de brievenbus steken.

Hoe lang moet ik op mijn bestelling wachten?

Vanaf het moment dat je jouw verzendbevestiging hebt ontvangen, duurt de levertijd normaal gezien 3 à 5 werkdagen. Je krijgt bij jouw verzendbevestiging ook een tracking link waarmee je jouw bestelling kan volgen. Hou deze zeker goed in de gaten, dan heb je ongeveer een idee van wanneer jouw bestelling geleverd zal worden.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Onze verzendkosten staan vast op €4,95 voor alle EU landen. Indien je je bestelling wilt ontvangen in een land buiten de EU, stuur ons een email - thecrew@privateclothing.eu - en we zorgen dat dit in orde komt.

Uit welke betalingsmethoden kan ik kiezen?

Je hebt de keuze uit de volgende betalingsmethoden: Bancontact/Mister Cash, PayPal, Bankoverschrijving, Mastercard, Visa en iDeal. Alle betalingen verlopen via Mollie en zijn dus beveiligd.

Is mijn betaling beveiligd als ik op PRIVATE CLOTHING dingen bestel?

Je kan op ons rekenen, alle betalingen die via de website gebeuren verlopen via Mollie. Hierbij wordt de betaling geladen in een frame via een beveiligde verbinding. PRIVATE CLOTHING werkt enkel maar samen met gerenommeerde betalingsmethoden zoals Bancontact/Mister Cash, PayPal, Bankoverschrijving, Mastercard, Visa en iDeal.

Hoe kan ik weten of ik de juiste maat bestel?

Bij elk van onze producten staat hoe groot het model is en welke maat hij draagt. Op die manier kan je al een idee vormen over de maat die jij nodig hebt. 

De producten die ik besteld heb passen niet of ik ben er niet tevreden over.

Geen enkel probleem, je hebt binnen de 14 dagen het recht om van jouw aankoop af te zien, zonder hiervoor een geldige reden te hebben. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice en we helpen je zo spoedig mogelijk verder.

We kunnen dan jouw krediet terugstorten of een wisselbestelling opsturen met de juiste maat, of een ander model. Jij bent koning hier, dus we proberen je zo goed mogelijk verder te helpen!

Welk vleesje zou ik nemen bij mijn volgende frituurbezoek?

Wij zijn grote fans van de all-time classic: de curryworst speciaal, maar wil je eens iets anders proberen? Dan raden we je een viandel speciaal aan. Deze is extra speciaal dankzij het krokant jasje… Mmmmmmm! Mocht toch nog niet kunnen kiezen, raden we je aan om deze website te bezoeken: www.welkvleesje.be

Waar worden de kledingstukken van PRIVATE CLOTHING gemaakt?

Al onze kleding en accessoires wordt ontworpen in België. De productie vindt plaats in verschillende landen MAAR je kan er zeker van zijn dat alles eerlijk werd geproduceerd. We werken enkel met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat alles in goede werkomstandigheden wordt gemaakt.

Kan ik stage doen bij Private?

Zeker! Wij geven young potentials de kans om zich te ontplooien in een creatieve en dynamische omgeving. Stuur een mailtje met je cv en motivatie naar thecrew@privateclothing.eu