21 artikel(en)

per pagina
30-08-2017

Private Clothing werkt voor elke collectie samen met verschillende designers. Tijd om deze even in de spotlight te zetten. Deze maand is het de beurt aan Freek Hakvoort.

Lees meer
01-08-2017

Private Clothing werkt voor elke collectie samen met verschillende designers. Tijd om deze even in de spotlight te zetten. Deze maand is het de beurt aan Erik Muusse.

Lees meer
07-03-2017

Private Clothing werkt voor elke collectie samen met verschillende designers. Tijd om deze even in de spotlight te zetten. Deze maand is het de beurt aan Tiene Devos.

Lees meer
26-01-2017

Private Clothing werkt voor elke collectie samen met verschillende designers. Tijd om deze even in de spotlight te zetten. We starten met Tom Munneke...

Lees meer
22-11-2016

Dit jaar besloten we om onze kerstcollectie te gebruiken om een actie te organiseren voor De Warmste Week van Studio Brussel. Een deel van de opbrengt gaat zo naar Kom Op Tegen Kanker. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom we uit meer dan 1000 goede doelen net dit goede doel kozen..?

Lees meer
07-11-2016

Mtn Hollywood is een film-event georganiseerd door Private Clothing. Teams met unieke individuals (skiers en snowboarders) krijgen 1 week om een video in elkaar te steken om zo kans te maken op een award aan het einde van de week. Het event gaat door in Silvretta Montanan at The Hideout. Alle niveaus van riding mogen meedoen aan Mtn Hollywood. Zo krijg je een leuke mix van amateurs en pro's. In the end it's all about making the movie with your team and having a very good time.

Lees meer
25-05-2016

Wie is Rick Vlek? Hij is een crazy goede surfer, stoked persoon en een Brabander, genoeg redenen om hem Privateer te maken! Kom hier meer over hem te weten...

Lees meer
01-03-2016

Erik is al 8 jaar Privateer, ACHT jaar! Tijd voor een promotie. Erik is vanaf nu Private Teammanager voor Nederland. Lees hier over hoe hij ooit bij Private terecht kwam en wat zijn plannen zijn met ons team...

Lees meer
28-01-2016

Tijdens het 'COLAB 48 at the ATOMIUM', het event van onze distributie, werden we verrast door overheerlijke sushi van Banzai. Voor Private Clothing founding father Joeri Van De Vliet is Banzai Catering echter geen vreemde, want hij en Manu groeiden op in hetzelfde dorp. Naast surfen en snowboarden delen de twee ook rauwe vis. Wij wilden heel graag een leuke babbel met gratis sushi scoren, dus hebben we meteen afgesproken om ons vol te proppen met verse sushi!

Lees meer
07-12-2015

Onze designer Hidde Hornman is op wereldreis, dus heeft onze rots in de branding, Sara De Lange, z'n taak tijdelijk overgenomen om de Private Limited Kerstcollectie te maken. Ontdek wat haar inspiratie was om deze gelimiteerde collectie te ontwerpen...

Lees meer
23-10-2015

Hier vindt je een oplijsting van de teams die zich momenteel al ingeschreven hebben voor Mountain Hollywood, Indoor Edition. Eén dag, jouw crew, een cameraman en indoor snowboarden en skiën waarbij je prijzen kan winnen... Ben jij al ingeschreven?

Lees meer
14-10-2015

Eén dag, jouw crew, een cameraman en indoor snowboarden en skiën waarbij je prijzen kan winnen... Klinkt als de perfecte zondag of niet? Schrijf je nu in voor Mountain Hollywood - Indoor edition!

Lees meer
08-10-2015

Privateer, B-Boy en Local Legend Jelle Nietvelt is niet enkel een fantastisch breakdancer, hij is ook een beetje een “Grease Monkey”! Aangezien wij ook grote fans zijn van motoren, wilden we graag alle details weten over de bouw van zijn dikke home-made Brat Café Racer. Broaaaappp!

Lees meer
01-10-2015

Privateer Erik Ringelberg vertelt over hoe hij zijn passie voor het surfen gecombineerd heeft met zijn zoektocht naar een stageplaats...

Lees meer
18-09-2015

Film legende Rik Komaromi, die Private Number 10, #9 en Hi8 gemaakt heeft, ging met z’n broer Jeroen mee op diens droomreis langs de oostkust van America: Coasterholiday!

Lees meer
10-09-2015

OnBoard, de leider op het gebied van snowboard nieuwtjes en content, heeft onze ‘Number 10 - Full Movie' gerepost en we zijn echt stoked hierover! Reden genoeg om je onze film opnieuw te laten zien zodat je er weer opnieuw van kan genieten, en opnieuw, en opnieuw ...

Lees meer
04-08-2015

Dj'en is niet gewoon een job, het is een complete lifestyle. Check wat DJ Makasi de laatste 365 dagen gedaan heeft...

Lees meer
29-06-2015

We kunnen ons geen betere ambassadeurs inbeelden dan Noora, Erwin en Rey. Ze gaven hun leven in Nederland (en Finland) op om hun droom waar te maken en ze openden het "Ericeira Surfhouse". Een goede zet, want het resultaat is prachtig. We brachten hen een bezoekje in hun paradijs in Portugal en stelden hen wat vragen over dit mooie project.

Lees meer
19-05-2015

Wij trokken het bos in om jullie een idee te geven van onze nieuwe Fall - Winter 1516 Collectie aangezien dit ook meteen het vertrekpunt van de collectie was. Er werden geen dieren mishandeld of lastiggevallen bij het maken van deze video.

Lees meer
19-05-2015

Welcome to Paradise! Private's grondlegger, Joeri Van de Vliet, ging op surftrip naar de Malediven en aan zijn verhalen te horen is dit best wel dé place 2 be.
OPGELET: De foto's gaan je serieus zin doen krijgen om zelf zo'n reis te boeken! Bekijk de foto's en lees zijn volledige verhaal hier...

Lees meer
19-05-2015

Onze designer Hidde Hornman vertelt ons het verhaal achter de Private Winterproof Tee. Ontdek wat z'n inspiratie was om dit t-shirt te ontwerpen...

Lees meer

21 artikel(en)

per pagina